Παοκ Ολυμπιακόσ Πανο / Ολυμπιακόσ Παοκ Πανο - Παοκ Ολυμπιακόσ Πανο - To Pano Twn / Πανό με… πολιτικές αιχμές κατά του παοκ, από τους οπαδούς του ολυμπιακού (φωτο).

Oι εξέδρες της τούμπας δεν έχουν μόνο . Πρώτα βλέπουμε τη γεμάτη τούμπα με το τεράστιο πανό της μηχανιώνας να απλώνεται. Νόημα ανάρτησαν οι οπαδοί του παοκ στο γήπεδο της τούμπας, . Αναρωτιέμαι αν σήμερα θα γίνονταν κάτι . Το περίφημο πανό των οπαδών της θύρας 4 του παοκ στον αγώνα μπαράζ του βόλου με τον αρη.υγ.

Πανό με… πολιτικές αιχμές κατά του παοκ, από τους οπαδούς του ολυμπιακού (φωτο). Ολυμπιακόσ Παοκ Πανο - Παοκ Ολυμπιακόσ Πανο - To Pano Twn
Ολυμπιακόσ Παοκ Πανο - Παοκ Ολυμπιακόσ Πανο - To Pano Twn from lh3.googleusercontent.com
Το περίφημο πανό των οπαδών της θύρας 4 του παοκ στον αγώνα μπαράζ του βόλου με τον αρη.υγ. Το πανό που κρέμασαν οι οπαδοί του παοκ για τον αρη. Ο ολυμπιακός στράφηκε ήδη στο ντέρμπι με τον παοκ. Νόημα ανάρτησαν οι οπαδοί του παοκ στο γήπεδο της τούμπας, . Πρώτα βλέπουμε τη γεμάτη τούμπα με το τεράστιο πανό της μηχανιώνας να απλώνεται. Και οπαδοί του παοκ, οι οποίοι είχαν αναρτήσει πανό στην πλευρά της εξέδρας των «ερυθρόλευκων», το οποίο ευχόταν ολόψυχα κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παοκ ποδόσφαιρο super league 1 ολυμπιακός. Oι εξέδρες της τούμπας δεν έχουν μόνο .

Το πανό που κρέμασαν οι οπαδοί του παοκ για τον αρη.

Oι εξέδρες της τούμπας δεν έχουν μόνο . Νόημα ανάρτησαν οι οπαδοί του παοκ στο γήπεδο της τούμπας, . Το περίφημο πανό των οπαδών της θύρας 4 του παοκ στον αγώνα μπαράζ του βόλου με τον αρη.υγ. Πρώτα βλέπουμε τη γεμάτη τούμπα με το τεράστιο πανό της μηχανιώνας να απλώνεται. Πανό με… πολιτικές αιχμές κατά του παοκ, από τους οπαδούς του ολυμπιακού (φωτο). Ο ολυμπιακός στράφηκε ήδη στο ντέρμπι με τον παοκ. Το πανό που κρέμασαν οι οπαδοί του παοκ για τον αρη. «ερυθρόλευκα» ανάποδα πανό και σημαίες στα κάγκελα της τούμπας (pics). Παοκ ποδόσφαιρο super league 1 ολυμπιακός. Αναρωτιέμαι αν σήμερα θα γίνονταν κάτι . Και οπαδοί του παοκ, οι οποίοι είχαν αναρτήσει πανό στην πλευρά της εξέδρας των «ερυθρόλευκων», το οποίο ευχόταν ολόψυχα κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ολυμπιακός στράφηκε ήδη στο ντέρμπι με τον παοκ. Το περίφημο πανό των οπαδών της θύρας 4 του παοκ στον αγώνα μπαράζ του βόλου με τον αρη.υγ. Πανό με… πολιτικές αιχμές κατά του παοκ, από τους οπαδούς του ολυμπιακού (φωτο). Και οπαδοί του παοκ, οι οποίοι είχαν αναρτήσει πανό στην πλευρά της εξέδρας των «ερυθρόλευκων», το οποίο ευχόταν ολόψυχα κατάκτηση του πρωταθλήματος. «ερυθρόλευκα» ανάποδα πανό και σημαίες στα κάγκελα της τούμπας (pics).

Πρώτα βλέπουμε τη γεμάτη τούμπα με το τεράστιο πανό της μηχανιώνας να απλώνεται. Ολυμπιακόσ Παοκ Πανο / Παοκ Ολυμπιακόσ Πανο - To Pano Twn
Ολυμπιακόσ Παοκ Πανο / Παοκ Ολυμπιακόσ Πανο - To Pano Twn from inpaok.com
Oι εξέδρες της τούμπας δεν έχουν μόνο . Παοκ ποδόσφαιρο super league 1 ολυμπιακός. Νόημα ανάρτησαν οι οπαδοί του παοκ στο γήπεδο της τούμπας, . Και οπαδοί του παοκ, οι οποίοι είχαν αναρτήσει πανό στην πλευρά της εξέδρας των «ερυθρόλευκων», το οποίο ευχόταν ολόψυχα κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ολυμπιακός στράφηκε ήδη στο ντέρμπι με τον παοκ. «ερυθρόλευκα» ανάποδα πανό και σημαίες στα κάγκελα της τούμπας (pics). Πρώτα βλέπουμε τη γεμάτη τούμπα με το τεράστιο πανό της μηχανιώνας να απλώνεται. Πανό με… πολιτικές αιχμές κατά του παοκ, από τους οπαδούς του ολυμπιακού (φωτο).

Το περίφημο πανό των οπαδών της θύρας 4 του παοκ στον αγώνα μπαράζ του βόλου με τον αρη.υγ.

Νόημα ανάρτησαν οι οπαδοί του παοκ στο γήπεδο της τούμπας, . Το περίφημο πανό των οπαδών της θύρας 4 του παοκ στον αγώνα μπαράζ του βόλου με τον αρη.υγ. Ο ολυμπιακός στράφηκε ήδη στο ντέρμπι με τον παοκ. Παοκ ποδόσφαιρο super league 1 ολυμπιακός. Πρώτα βλέπουμε τη γεμάτη τούμπα με το τεράστιο πανό της μηχανιώνας να απλώνεται. Και οπαδοί του παοκ, οι οποίοι είχαν αναρτήσει πανό στην πλευρά της εξέδρας των «ερυθρόλευκων», το οποίο ευχόταν ολόψυχα κατάκτηση του πρωταθλήματος. «ερυθρόλευκα» ανάποδα πανό και σημαίες στα κάγκελα της τούμπας (pics). Αναρωτιέμαι αν σήμερα θα γίνονταν κάτι . Το πανό που κρέμασαν οι οπαδοί του παοκ για τον αρη. Oι εξέδρες της τούμπας δεν έχουν μόνο . Πανό με… πολιτικές αιχμές κατά του παοκ, από τους οπαδούς του ολυμπιακού (φωτο).

Παοκ ποδόσφαιρο super league 1 ολυμπιακός. Oι εξέδρες της τούμπας δεν έχουν μόνο . Αναρωτιέμαι αν σήμερα θα γίνονταν κάτι . Ο ολυμπιακός στράφηκε ήδη στο ντέρμπι με τον παοκ. Το πανό που κρέμασαν οι οπαδοί του παοκ για τον αρη.

Παοκ ποδόσφαιρο super league 1 ολυμπιακός. Ολυμπιακόσ Παοκ Πανο / Παοκ Ολυμπιακόσ Πανο - To Pano Twn
Ολυμπιακόσ Παοκ Πανο / Παοκ Ολυμπιακόσ Πανο - To Pano Twn from inpaok.com
Ο ολυμπιακός στράφηκε ήδη στο ντέρμπι με τον παοκ. Πρώτα βλέπουμε τη γεμάτη τούμπα με το τεράστιο πανό της μηχανιώνας να απλώνεται. Αναρωτιέμαι αν σήμερα θα γίνονταν κάτι . Νόημα ανάρτησαν οι οπαδοί του παοκ στο γήπεδο της τούμπας, . Το πανό που κρέμασαν οι οπαδοί του παοκ για τον αρη. Παοκ ποδόσφαιρο super league 1 ολυμπιακός. Πανό με… πολιτικές αιχμές κατά του παοκ, από τους οπαδούς του ολυμπιακού (φωτο). «ερυθρόλευκα» ανάποδα πανό και σημαίες στα κάγκελα της τούμπας (pics).

Το πανό που κρέμασαν οι οπαδοί του παοκ για τον αρη.

Πρώτα βλέπουμε τη γεμάτη τούμπα με το τεράστιο πανό της μηχανιώνας να απλώνεται. Και οπαδοί του παοκ, οι οποίοι είχαν αναρτήσει πανό στην πλευρά της εξέδρας των «ερυθρόλευκων», το οποίο ευχόταν ολόψυχα κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πανό με… πολιτικές αιχμές κατά του παοκ, από τους οπαδούς του ολυμπιακού (φωτο). Αναρωτιέμαι αν σήμερα θα γίνονταν κάτι . Παοκ ποδόσφαιρο super league 1 ολυμπιακός. Ο ολυμπιακός στράφηκε ήδη στο ντέρμπι με τον παοκ. «ερυθρόλευκα» ανάποδα πανό και σημαίες στα κάγκελα της τούμπας (pics). Νόημα ανάρτησαν οι οπαδοί του παοκ στο γήπεδο της τούμπας, . Το πανό που κρέμασαν οι οπαδοί του παοκ για τον αρη. Oι εξέδρες της τούμπας δεν έχουν μόνο . Το περίφημο πανό των οπαδών της θύρας 4 του παοκ στον αγώνα μπαράζ του βόλου με τον αρη.υγ.

Παοκ Ολυμπιακόσ Πανο / Ολυμπιακόσ Παοκ Πανο - Παοκ Ολυμπιακόσ Πανο - To Pano Twn / Πανό με… πολιτικές αιχμές κατά του παοκ, από τους οπαδούς του ολυμπιακού (φωτο).. Πρώτα βλέπουμε τη γεμάτη τούμπα με το τεράστιο πανό της μηχανιώνας να απλώνεται. Oι εξέδρες της τούμπας δεν έχουν μόνο . Νόημα ανάρτησαν οι οπαδοί του παοκ στο γήπεδο της τούμπας, . Το πανό που κρέμασαν οι οπαδοί του παοκ για τον αρη. Ο ολυμπιακός στράφηκε ήδη στο ντέρμπι με τον παοκ.

Ο ολυμπιακός στράφηκε ήδη στο ντέρμπι με τον παοκ παοκ ολυμπιακόσ. Παοκ ποδόσφαιρο super league 1 ολυμπιακός.